KORAK 1: KAKO I GDJE KUPITI ETH?

Kako ćete to učiniti? ETH možete kupiti na jako puno platformi koje se bave prodajom i kupovinom kriptovaluta. Ima ih više koje su dostupne i na našem jeziku, samo ih trebate potražiti.

Važno je samo da vodite računa o tome da li ćete registraciju u Million Money raditi na računalu ili pametnom telefonu. Ako ćete koristiti računalo, tada trebate kupljene ETH staviti na MetaMask novčanik. Ako ste se planirali registrirati preko pametnog telefona, tada ćete kupljene ETH staviti na TrustWallet račun.

Evo nekoliko preporuka:

HRVATSKA – OPCIJA 1
HRVATSKA – OPCIJA 2
SRBIJA – OPCIJA 1
SRBIJA – OPCIJA 2
Bosna i Hercegovina
Crna Gora
Svijet 1
Svijet 2

DODATNE OPCIJE

Postoji još opcija kako možete kupiti ETH, a jedna je da to učinite preko EXCHANGERA ili mjenjačnica, a među najpopularnijima je:

MIJENJAČNICA

Još jedan dobar način je da to učinite preko platnih procesora. Primjerice, ako imate ADV Cash ili PAYEER, možete uz malu proviziju kupiti ETH. ADV Cash račun možete otvoriti preko ovog linka:

ADVANCED CASH

PAYEER račun možete otvoriti preko ovog linka:

PAYEER

VAŽNO: Mnoge stranice uvjetuju da kupite nekakvu minimalnu količinu ETH, a na ADV Cashu je to, recimo, 0,25 ETH. Nemojte da vas to brine, jer svaki kupljeni ETH je vaš i uvijek ga možete pretvoriti u EUR ili USD.

EKSPRESNI NAČIN – NAŠA USLUGA

Mi vam pošaljemo novac na Vaš MetaMask ili Trustwallet

Ako želite da vam mi ODMAH pošaljemo ETH na vaš MetaMask ili Trustwallet, tada samo klikom na gumb ispod izvršite uplatu novca direktno putem kartice, upišite vašu MetaMask ili Trustwallet adresu na koju želite da vam pošaljemo sredstva i ODMAH po zaprimljenoj uplati (između 15 min. – 1h max) šaljemo vam uplaćen iznos sredstava na vaš kripto-novčanik.

IZVRŠITE KUPOVINU